Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Zahraniční firmy Optimistické o odrazu

Čas vydání: 2021-06-28 17:40:34  Hity: 17
n

n Nompánie Cite vládní opatření jako rozhodující pro obchodní obrat5eb0c417a310a8b2fa431876.jpegČína vyrovnává román Coronavirus křivka aneustále se vrací k ekonomickémunormalizaci, zahraniční podniky se vyjadřují optimismus o obnově podnikání a pustili se Provozní dokonalostna světěn39; s druhounnlargest ekonomiku. Podpůrná vládní opatření, jejichž cílem je pomoci jim počasí. operacenebo zdroje z vnějšů Číny kvůli vypuknutí, který je ochromující globální ekonomickou činnost.

Netosé společnosti, znichž většina měla přítomnost v Číně r vícenež desetiletí, včetně celostátní operace, podařilo se podařilo odrazit z turbulence kvůli použití v Číně pro Čínskou strategii pro domácí poptávku, říkali úředníci. \\ T N8 kontrast doněkterých globálních příběhů,naší Číny Nbased data Navrhuje, aby většinanašich členůnebude bránit a opouštět Čínu kdykoliv, řekl Alan Beebe, prezident americké obchodní komory v Číně. NJan NJan Nicholas, poradenský partnerna poradenství PwC Čína, řekl: \\ t Výsledky průzkumu jsou odrazem vynalézavosti a flexibility americké obchodní komunity v Číně při zotavování znedávných výzev. Pohledy amerických vedoucích pracovníkůnavigující obnovu výroby v Číně mohou dátnaději a poradenstvína území, které ještě začnou svůj přechod zpět k růstu. Nqian Jin, prezident Hilton pro Čínu a Mongolsko, řekl, že pohostinnost Giant vstoupil Postupné znovuotevření hotelů jako firmy se probudí z jeho Coronavirus Nrelated Closure během výšky vypuknutí. \\ T NNEWEn

39; viděl konkrétní odraz vniche produktových segmentech, jako je krátký Nhaul výlety Hlavní města, zejména o víkendech a menší dovolené,nqan řekl. Nqian věří, že Čína N39; s Turistika trhu jena benigní a udržitelné trati, jako hnací síly, jako je rozšiřující střední třída, modernizace spotřeby a Čína N39; S Významná rolena globální fázi zůstávajínedotčena z viru. Nedefore, zůstaneme hluboce spáchán do Číny a pokračujeme v prozkoumání podnikatelského vývoje (zde),n on on řekl.n Nedustrial konglomerát Honeywell právě zarovězovalo dceřiné společnosti Wuhan, provincie Hubei, as N39; s ústředí pro mšenmid segmentové podnikání v Číně.n Ntis demonstruje honeywelln39; snepřetržitý závazek k Číně,n Společnost uvedla v prohlášení do Číny denně. To popsal Wuhan jakona klíčové město v centrální Číně, strategicky umístěné a významné průmyslové základny, stejně jako technologie a výzkumný rozbočovač v zemin. N Nit pokračuje: NHoneywell by chtěl posílit spolupráci s Wuhanem , podporovat inovativní technologie, poskytovat lepší pokrytí ve střední a západní Číně, a dále splnit obrovské potřeby trhu Čínyn39; s hmotynmid segment. Tato iniciativa dále ztuhne popravu Honeywelln39; východna východna východ39; Strategie v Číně. N ililly Čína, místní affiliate globální farmaceutické společnosti Eli Lilly,nabízí online mapy lékáren, takže diabetici mohou snadnonajít léky, které potřebují. Aby se ujistili, že pacienti dostávají řádné zacházení, spolupracuje se s třetímnparty Internet Hospital Platformy, aby poskytli své služby NSTOP, takže pacienti mohou být léčeni doma bez rizika jít ven. NNnPackaging linky operacena lillyn39; s výrobní místo v provincii Suzhou, provincie Jiangsu, pokračoval 10. února, první den je možné ve světle vládních pravidel týkajících se obnovení podnikání po rozšířeném čínskémnovém roce. Místo funguje při plné schopnosti zajistit, aby pacienti, kteří používají Lillyn39; s léky mohou přistupovat k spolehlivým dodávkám. Aby se usnadnila, že společnost zajistila, že fronta tovární dělníci mají dostatečné zásoby obličejových masek. \\ T N-junice jsou vždy v srdci toho, co děláme,n julio gay, společnostn39 Řekl, že předseda Číny a generální ředitel.nubu bychom chtěli pracovat se zdravotnickým společenstvím a přispětnaším úsilím v boji proti vypuknutí dohromady.

Nsuch optimismus a závazek arenn39; t právě omezenna americké společnosti. Mauro de felip, generální ředitel společnosti Ferrero Čína, italská cukrářská společnost, věří, že dopad vypuknutí bude krátkodobý.

N-se pohybujeme z kontejnmentové fáze do fáze obnovy v tuzemsku, podniky se postupně vracejí Normal, řekl. Výhodné politiky formulované vládou budou také pomoci zmírnit zátěž a zvýšit hladké oživení tempa společnostín39; Operace. Ngerman Chemicals Obří Covestro, který vytváří jednonfifth jeho příjmy v Číně, právě rozšířil své regionální sídlo v Pudongnové oblasti, Šanghaj, protože společnost zůstává pozemky o růstu v Číně.n&nwe považovat Čínu jakonáš domácí trh. Naše strategie Longm NTERM zůstáváneporušená a umožňujenám být odolný v reakcina epidemii,n Holly Lei, společnostn39; s Čína prezidenta, řekl. N Nompánie, jako je péče o pleť obří l#-39; Oreal svědkem robustního odrazu po krátkém pádu. Nejen, že francouzská kosmetika obra obnovila téměř veškeré jeho offline maloobchodní přítomnost celostátní, jeho Čína tržní tržní tržby dokonce vykonávaly celkový ponurý trend, odúčtování rokunéize růstu o 6,4 procenta. \\ Tn39; S pronásledováním krásného života,n uvedený fabrice Megarbane, prezident a generální ředitel Ln39; Oreal Čína. Nonopně, lidé přijali příležitost přemýšlet o vztazích mezi jednotlivci, společností a životním prostředím, a vytvořili pozitivní, racionální a odpovědné postoje spotřeby. To rozhodně poskytuje ještě širší prostor pronáš obchodní růst. N

n

n

n

n

n

n

n

n"n

Předchozí: Největší vstřikovací elektr...

další: Tomaking HUB trvá obrovské inov...